Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

m_pixelavdelare6

cat22115

Tamada och Trisse fick 11/11 en kull på 8 småttisar. De bor i Bollnäs hos familjen Björn. Alla kattungarna är nu tingade.

Gå in på fliken kull så finns bilder på småttisarna.

Mina planer har förändrats mycket snabbt. Märta Pärta Lingonhjärta som bott med min mamma fick flytta hem till mig. Hon klarar inte av andra katter så vi två bor nu tillsammans. Trodde hon kanske skulle vänja sig med en kattunge men det gick inte så nu bor Zenna tillsammans med Vasziljok.

S*Knjaze Polarnaja Zvezda ”Märta” 12 år.

020

Mina flickor Ina-Stina och Sima har flyttat till paradiset hos systerdotter Sofia med sambon Kristian på Ingarö.079

anluorfamilyVår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Jag heter Elisabeth Jönsson och min nya samägare heter Agneta Ström, vi bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med sin Tobbe och deras två kastrater Maison och Pricken. Där bor numer också Vazzi och Zenna, våra blivande mammor till våra kullar.  Hos Ulrika och Lars-Olov i Bollnäs bor Tamada ”Sigrid” som även hon än så länge finns under stamnamnet.

Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring 070-3379074 eller maila till bedajon@hotmail.com VÄLKOMNA.
Trettio kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  

snurrande_hjarta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *