Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

 

Den 2/2 föddes en svart fin tjej med vitt under hakan. Det blev akut kejsarsnitt då hennes hjärtfrekvens var för långsam. Endast hon fanns därinne. Lillpaltan mår bra och ökar fint i vikt. Hon skall hoppas vi gå vidare i avel och eventuellt söker vi en fodervärd till henne. Mamma Zenna blev som planerat kastrerad samtidigt. Prinsen som vi trodde först blev en S* Lubov Sibiri Chernaya Magda Taavna. Namnet är en ära till LaBambas katteriägare Magdalena.

Kattungar finns lediga i Gävle hos SE* Krasotas Nina Hansen 070-8898118

Ring eller maila helst om ni är intresserade av en kattunge eller allergitest, då jag sällan går in på hemsidan. Kontakt info här under.

snurrande_hjarta

cat22Vår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Vi heter Elisabeth Jönsson och  Agneta Ström och bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med töserna Zenna och Monroe. Karamelnaja ”Sessan” bor med Tobbe och de två äldre kattherrarna Maison och Pricken. 

Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring Elisabeth 070-3379074 eller Agneta 070-3197037  Det går också bra att maila Elisabeth  bedajon@hotmail.com    VÄLKOMNA.


54
kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  Dessa trevliga plåtaskar med tabletter finns att beställa hos Pastellfabriken här i Gävle. Du bestämmer själv vilka smaker samt text och bild. Ring Tobbe så får du veta mer. 070-4154080