Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

m_pixelavdelare6

cat22115

Tamada och Trisse fick 11/11 en kull på 8 småttisar. De bor i Bollnäs hos familjen Björn. Alla kattungarna är nu tingade.

Gå in på fliken kull så finns bilder på småttisarna.

Mina planer har förändrats mycket snabbt. Märta Pärta Lingonhjärta som bott med min mamma fick flytta hem till mig. Hon klarar inte av andra katter så vi två bor nu tillsammans. Trodde hon kanske skulle vänja sig med en kattunge men det gick inte så nu bor Zenna tillsammans med Vasziljok.

S*Knjaze Polarnaja Zvezda ”Märta” 12 år.

020

Mina flickor Ina-Stina och Sima har flyttat till paradiset hos systerdotter Sofia med sambon Kristian på Ingarö.079

anluorfamilyVår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Jag heter Elisabeth Jönsson och min nya samägare heter Agneta Ström, vi bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med sin Tobbe och deras två kastrater Maison och Pricken. Där bor numer också Vazzi och Zenna, våra blivande mammor till våra kullar.  Hos Ulrika och Lars-Olov i Bollnäs bor Tamada ”Sigrid” som även hon än så länge finns under stamnamnet.

Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring 070-3379074 eller maila till bedajon@hotmail.com VÄLKOMNA.
Trettio kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  

snurrande_hjarta

2 reaktion på “Hem

 1. Emma

  Hejsan. Jag heter Emma och har sen en längre tid varit intresserad av en sibirisk katt. Har under hela mitt liv haft bond katt men varit lite små allergisk men har enda gått bra, för 5 år sen skaffa jag och min mamma en norsk skogskatt och efter den dagen bestämde jag mig i alla fall för att jag vill ha en ras katt då jag tycker dem är otroligt mysiga och sällskapliga. Och när min kollega berättade och visade hennes två sibiriska katter blev jag helt kär. Nu har jag och min sambo äntligen flyttat till hus och nu känner jag att jag vill ha en katt i hemmet, då jag saknar att ha djur nå fruktansvärt. Tänkte därför höra lite hur de funkar hos er, får vem som helst köpa katt, och vad är det för pris hos er?

  Mvh Emma Wallin

  Svara
  1. Elisabeth Inläggsförfattare

   Hej Emma!
   Jag har skickat ett mail till dig.
   Vänlig katthälsning /Elisabeth

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *