Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

m_pixelavdelare6snurrande_hjarta

NL*LaBamba Zenn och S*Långbrodalens Misha fick sju fina kärleksbebbar på Alla Hjärtans Dagen den 14/2. Fyra flickor med rosa nagellack och tre pojkar med blått. Mor och de små mår bra efter de förlösts med kejsarsnitt.  Agneta och Tobbe i Forsby Gävle kommer få fullt upp framöver. Här under först de fyra flickorna och sedan de tre pojkarna.

Fler bilder under kullar.

IMG_3267IMG_3280snurrande_hjarta

cat22Vår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Jag heter Elisabeth Jönsson och min nya samägare heter Agneta Ström, vi bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med sin Tobbe och deras två kastrerade Sibbar ” Maison ”och ”Pricken” samt två töser Zenna och Monroe, blivande mammor till våra kullar. 

Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring Elisabeth 070-3379074 eller Agneta 070-3197037  Det går också bra att maila Elisabeth  bedajon@hotmail.com    VÄLKOMNA.


Trettio kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  

 

4 reaktion på “Hem

 1. Emma

  Hejsan. Jag heter Emma och har sen en längre tid varit intresserad av en sibirisk katt. Har under hela mitt liv haft bond katt men varit lite små allergisk men har enda gått bra, för 5 år sen skaffa jag och min mamma en norsk skogskatt och efter den dagen bestämde jag mig i alla fall för att jag vill ha en ras katt då jag tycker dem är otroligt mysiga och sällskapliga. Och när min kollega berättade och visade hennes två sibiriska katter blev jag helt kär. Nu har jag och min sambo äntligen flyttat till hus och nu känner jag att jag vill ha en katt i hemmet, då jag saknar att ha djur nå fruktansvärt. Tänkte därför höra lite hur de funkar hos er, får vem som helst köpa katt, och vad är det för pris hos er?

  Mvh Emma Wallin

  Svara
  1. Elisabeth Inläggsförfattare

   Hej Emma!
   Jag har skickat ett mail till dig.
   Vänlig katthälsning /Elisabeth

   Svara
  1. Elisabeth Inläggsförfattare

   Hej Sofia!
   Sent svar men har inte varit in på hemsidan förrän nu. I början av 2017 hoppas vi ha en kull om allt går bra.
   Med vänlig hälsning Elisabeth

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *