Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

Den 2/2 föddes en svart fin tjej  S* Lubov Sibiri Chernaya Magda Taavna. Namnet är en ära till LaBambas katteriägare Magdalena i Holland. Efter godkännande från Jordbruksverket har Magda fått flytta till LaBamba Malina och hennes sex kattungar hos Nina i Gävle med katteriet Krasotas. Magda skall sedan bo som foderkatt hos Monica och Lubov Sibiri Milaya ”Selma”

 

Kattungar finns lediga i Gävle hos SE* Krasotas Nina Hansen 070-8898118

Ring eller maila helst om ni är intresserade av en kattunge eller allergitest, då jag sällan går in på hemsidan. Kontakt info här under.

snurrande_hjarta

cat22Vår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Vi heter Elisabeth Jönsson och  Agneta Ström och bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med töserna Zenna och Monroe. Karamelnaja ”Sessan” bor med Tobbe och de två äldre kattherrarna Maison och Pricken. 

Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring Elisabeth 070-3379074   Det går också bra att maila Elisabeth  bedajon@hotmail.com    VÄLKOMNA.


54
kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  Dessa trevliga plåtaskar med tabletter finns att beställa hos Pastellfabriken här i Gävle. Du bestämmer själv vilka smaker samt text och bild. Ring Tobbe så får du veta mer. 070-4154080