Hem

copy-LubovSibiri_banner-12

m_pixelavdelare6Välkommen till / Welcome to
S* Lubov Sibiri

m_pixelavdelare6

Nytt under planer är att Monroe och Topas har haft en kärleks date. I sista minut blev det byte av pojkvän. Paret har varit så kära och ömsom parats och ömt lekt. Här under en liten kelstund. Om det blir kärleksbebbar får vi se i form av hallontuttar vecka 28. Bild och stamtavla under planer.

 

snurrande_hjarta19427638_10211854343967352_360533636_n

Ring eller maila helst om ni är intresserade av en kattunge då jag sällan går in på hemsidan.

snurrande_hjarta

cat22Vår uppfödning Lubov Sibiri betyder på Ryska älskad Sibir. Jag heter Elisabeth Jönsson och min nya samägare heter Agneta Ström, vi bor i Gävle. Jag med min första Sibiriska dam ”Märta” och Agneta med sin Tobbe och deras två kastrerade Sibbar ” Maison ”och ”Pricken” samt två töser Zenna och Monroe, blivande mammor till våra kullar. 

 • Om du vill prata katt eller komma för att testa allergi ring Elisabeth 070-3379074 eller Agneta 070-3197037  Det går också bra att maila Elisabeth  bedajon@hotmail.com    VÄLKOMNA.


Trettio kattungar från mig och mina samarbetspartners har flyttat till familjer med kattallergi och det fungerar fortfarande bra, förutom i två familjer som de känner av kissen men de har missarna kvar.  

 

2 reaktion på “Hem

 1. Anna Sundström

  Hej!
  Vi är en familj i iggesund som saknas en katt. Är uppväxt på landet och själv har alltid haft djur omkring mig. Saknar ett djur i vårt hem. Har precis köpt hus och känns som det är rätt tid i vårt liv att få tillökning. Vill att mina barn ska få lära sig att handskas med ett djur. Tycker att alla barn ska få lära sig det. Undrar om du/ni har planer på kull inom en snar framtid? Isåfall är jag intresserad.
  Mvh Anna Sundström

  Svara
  1. Elisabeth Inläggsförfattare

   Hej Anna!
   Ber om ursäkt för sent svar. Har inte varit inne på sida.
   Vi väntar förhoppningsvis en kull i Augusti men den är i stort redan bokad.
   Till våren -18 räknar vi med en ny kull.
   Välkommen om ni inte redan hittat er efterlängtade misse.
   Vänlig katthälsning Elisabeth o Agneta S*Lubov Sibiri

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *